Doorzoek het ISO register

OF  

Wat kost registratie?

Binnen de organisatie van ISO Register werken we dagelijks aan het beheren, verder ontwikkelen en verbeteren van de website en het optimaliseren van databases. Het bijhouden en controleren van de registraties, het verzamelen van nieuws en actualiteiten op het gebied van ISO certificering, het vergroten van de vindbaarheid op het internet, het onderhouden van contacten en tal van andere relevante activiteiten behoren tot de dagelijkse gang van zaken.

U kunt dus rekenen op een constante ontwikkeling van ons product.
Bovendien zorgt ISO Register voor een prominente positie op het internet.

Ter dekking van onze organisatiekosten wordt slechts een uiterst gering registratietarief per jaar in rekening gebracht.

REGISTRATIE
met uw bedrijfslogo en directe link naar uw eigen website
Het logo van uw bedrijf opvallend zichtbaar in het register geplaatst. Eveneens wordt uw logo regelmatig vertoond op de homepage en meerdere informatieve paginas van ISOREGISTER.NL. Daardoor heeft u een opvallende maximale focus op uw registratie. Ook wordt uw website met link vermeld op de info-pagina over uw bedrijf in het register.

Het jaarlijks registratietarief bedraagt slechts € 29,50 voor 1 certificaat, voor het tweede of meerdere certificaten, binnen hetzelfde vestigingsadres, bedraagt het tarief € 15,00 per jaar.  Standaard wordt u onder 1 branche vermeld. Voor extra registraties onder meerdere branches van uw keuze (zie hiervoor het brancheregister) bedraagt het jaartarief € 15,00 per branche. Dit betekent extra afzonderlijke registraties per branche.  

Facturering voorafgaand per jaar.

Wilt u niet ontbreken in het Nationaal ISO Register
meldt u dan nu aan door een e-mail te zenden naar registratie@isoregister.nl met uw NAW- en certificaatgegevens waarna wij contact met u opnemen.


Op onze registratie overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
De bovengenoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Het jaartarief wordt vooraf op jaarbasis gefactureerd.

Na ontvangst van uw registratie overeenkomst wordt aansluitend per e-mail een ontvangstbevestiging en factuur gezonden. Uw registratie zal tevens direct geactiveerd worden. Indien uw gecertificeerde bedrijf al in het ISO Register vermeld wordt, wordt uw registratie bij ontvangst definitief. Indien u te kennen hebt gegeven dat u geen registratie wenst, worden uw gegevens verwijderd uit het register.

Registratie-overeenkomsten worden aangegaan voor minimaal 1 jaar en worden telkens zonder wederopzegging, voorafgaand aan 1 maand voor de einddatum stilzwijgend verlengd met een jaar. U ontvangt hiervoor automatisch per jaar een factuur per e-mail.

Certificatie Instellingen

Advertentie