Doorzoek het ISO register

OF  

Waarom een ISO register?

Uit ervaring en onderzoek is veelvuldig gebleken dat ISO gecertificeerde bedrijven graag opgenomen willen worden in een centraal landelijk register. Het is duidelijk dat de markt om gemakkelijk vindbare registratie vraagt. 

Logisch, want men wil immers aan de buitenwereld laten weten dat men ISO gecertificeerd is. Daarom vermelden de bedrijven ook graag hun ISO certificatie op alle reclame-uitingen. Op websites, op auto's, visitekaartjes, briefpapier en reclamefolders kom je vermelding tegen. Men wil het wel van de daken schreeuwen. Er zijn zelfs bedrijven die hun ISO certificering in neonverlichting op het dak hebben staan.

Maar hoe vinden toekomstige opdrachtgevers, en vooral de opdrachtgevers die bij voorkeur zaken doen met ISO gecertificeerde bedrijven, uw bedrijf wanneer ze u nog niet kennen?
Men kan toch niet alle certificatie-instellingen bijlangs gaan om te kijken wie door hen gecertificeerd zijn.
Bovendien zijn de gecertificeerde klanten van certificatie-instellingen over het algemeen moeilijk te vinden op hun websites en veelal zonder totaaloverzichten.

Een nationaal, openbaar register is dé oplossing om uw ISO gecertificeerde bedrijf gemakkelijk en snel te vinden. En al helemaal wanneer uw bedrijf in het register opvalt door middel van uw bedrijfslogo met de daaraan verbonden link naar uw eigen website. Dus naast de belangen van ISO certificering voor uw organisatie, werkt registratie van uw certificaat eveneens als een extra marketing-tool op isoregister.nl.

Registratie in hét nationale ISO Register levert een extra toegevoegde waarde aan uw ISO certificaat.

Certificatie Instellingen

Advertentie