Doorzoek het ISO register

OF  

Bureau Veritas Certification Nederland B.V.

Sinds haar oprichting in 1828 heeft Bureau Veritas haar erkende expertise voortdurend uitgebouwd op het gebied van conformity assessment (het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving op basis van (inter)nationale certificatie- en inspectienormen en standaarden).

De activiteiten van Bureau Veritas richten zich primair op de aandachtsgebieden kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (QHSE & SA - Quality, Health & Safety, Environment and Social Accountability).


Het wereldwijde netwerk van Bureau Veritas is opgebouwd uit regionale en lokale vestigingen van waaruit opdrachtgevers worden bediend met een uitgebreid pakket van dienstverlening dat ondermeer metingen, inspecties, validaties, certificering, testen, classificatie, (technisch) advies en training omvat.In internationaal verband ondersteunt Bureau Veritas meer dan 370.000 opdrachtgevers.
Hieronder bevinden zich bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, middelgrote en grote ondernemingen, internationaal opererende multinationals, overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

Onze dienstverlening is erop gericht om het merk en de bedrijfsnaam (reputatie), zakelijke eigendommen en belangen van onze opdrachtgevers te helpen beschermen.
Bureau Veritas speelt een sleutelrol in risicomanagement en verbetering van bedrijfsprestaties.Wereldwijd zetten zich dagelijks ruim 40.000 medewerkers vanuit ruim 900 vestigingen in meer dan 140 landen in om de belangen van onze opdrachtgevers te dienen.


Bedrijfsnaam: Bureau Veritas Certification Nederland B.V.
Adres: Postbus 2620
3800 GD AMERSFOORT
 
Tel. nummer:088 450 55 00
Fax nummer:088 450 55 99
Website:www.bureauveritas.nl