Doorzoek het ISO register

OF  

Kiwa Nederland B.V

Kiwa: expertise om kwaliteit te verbeteren!

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering als haar kernactiviteit heeft.
Dit wordt ondersteund met inspectie, keuring, technologie, training en consultancy.

Kiwa werkt voor opdrachtgevers in tal van sectoren zoals water, energie, bouw, infrastructuur, automotive & transport, agro, feed & food, veiligheid en beveiliging, gezondheid & zorg en milieu.
Klanten komen van productie- en procesindustrie, (zakelijke) dienstverlening, openbare en particuliere nutsbedrijven, (lokale) overheid en internationale instellingen.

Onafhankelijk
Kiwa is strikt onafhankelijk en niet betrokken in de productie, de handel of andere activiteiten die de onpartijdigheid van Kiwa in gevaar kunnen brengen.
Er is geen externe invloed op de beslissingen of adviezen van Kiwa bij haar taken, zoals certificering, testen, inspectie, technologie of onderzoek.

Ook Kiwa wordt gecontroleerd
Het management en medewerkers van Kiwa begrijpen het cruciale belang van objectiviteit en onpartijdigheid bij het uitvoeren van de activiteiten.
Daarom analyseren wij onze activiteiten regelmatig om mogelijke belangenconflicten te identificeren en objectiviteit en onpartijdigheid te garanderen. Bovendien wordt Kiwa op een transparante manier beoordeeld door verschillende accreditatie-instanties, die worden gecontroleerd door externe organisaties en gekwalificeerd door overheidsinstanties.
Bedrijfsnaam: Kiwa Nederland B.V
Adres: Postbus 70
2280 AB RIJSWIJK
 
Tel. nummer:070 - 414 44 00
Fax nummer:070 - 414 44 20
Website:www.kiwa.nl