Doorzoek het ISO register

OF  

DNV.GL

DNV GL - BUSINESS ASSURANCE
DNV GL helpt organisaties om de prestaties van hun organisatie, producten en diensten, medewerkers en stakeholders te waarborgen door middel van certificering, verificatie, assessment en training. Vanuit zo’n 350 kantoren in meer dan 100 landen ondersteunen onze medewerkers u bij de beheersing, verbetering of vernieuwing van uw bedrijfsvoering. DNV GL heeft wereldwijd meer dan 80.000 managementsystemen gecertificeerd. Dit maakt DNV GL tot een van de grootste certificerende instellingen ter wereld.

OVERSTAPPEN OP DE NIEUWE ISO 9001:2015?
Hoe ver bent u met de overstap naar de nieuwe ISO 9001 norm? DNV GL helpt u graag op weg, onze trainers en auditoren hebben een auditvragenlijst voor u opgesteld. Het bevat een overzicht van mogelijke auditvragen per hoofdstuk die u kunt gebruiken bij uw interne audit of bij het opzetten van uw managementsysteem volgens de ISO 9001:2015. Op onze website helpen we u met uw voorbereiding op de nieuwe ISO normen. Kijk voor het stappenplan op: www.dnvgl.nl/nieuweiso

UNIEKE AUDITAANPAK DNV GL
Het certificatieproces ziet DNV GL als iets wat wij samen doen. U levert informatie aan over de operationele processen die het meest bijdragen aan het succes van uw onderneming. Wij evalueren hoe u op deze aandachtsgebieden functioneert en lopen daarnaast uw compliance na met de gekozen standaard. We kijken bij certificering ook naar wat goed gaat en wat nog beter kan op de gebieden die voor uw organisatie belangrijk zijn. Aandachtspunten waarop u zélf beoordeeld wilt worden. DNV GL heeft de organisatie, kennis en deskundigheid in huis om multi-standaard certificatieprojecten te leiden. Wanneer uw uitdagingen veranderen, dan verandert ook de focus van onze audit. Daardoor bent u steeds in staat uw risico’s te beperken en kansen ten volste te benutten. Kern van onze aanpak is om u steun te bieden in uw streven naar business excellence. Benieuwd naar wat onze klanten van onze auditaanpak vinden? www.dnvgl.nl/ngrbc.
Bedrijfsnaam: DNV.GL
Adres: Zwolseweg 1
2994 LB BARENDRECHT
 
Tel. nummer:+31 (0) 10 2922 700
Fax nummer:+31 (0) 10 4797 141
Website:www.dnvgl.nl/certificering