Doorzoek het ISO register

OF  

Bureau IN FOCUS

Bureau IN FOCUS is een adviesbureau op het gebied van certificering, Arbowet- en regelgeving. Wij adviseren en ondersteunen op een praktische en effectieve wijze.

Wij zijn gespecialiseerd op de normschema’s VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, De MVO-Wijzer alsmede op de arbeidsomstandighedenwet. Voor een heldere kijk in uw bedrijf maken wij graag een afspraak.

Certificering

Bureau IN FOCUS is specialist op het gebied van certificering en staat bij certificerende instellingen hoog aangeschreven als betrouwbare partij inzake certificatieondersteuning. De adviseurs van Bureau IN FOCUS zijn in de uitoefening van het zelfstandig beroep deels actief als Lead Auditor voor certificerende instellingen en weten hierdoor als geen ander hoe certificering in zijn werk gaat.

Certificering richt zich op het beheren van bedrijfsprocessen middels een vaste systematiek. Het meest bekende systeem voor kwaliteitsbeheersing is het normschema ISO 9001. Voor een goede beheersing van arbeidsomstandigheden bestaat een internationale norm en een nationale norm. De nationale norm is VCA of VCU, zulks afhankelijk van de hiërarchische positie van een organisatie. De internationale norm is ISO 45001. Op het gebied van milieu zijn bedrijfsprocessen beheersbaar middels het normschema ISO 14001.

Achter ieder normschema gaat een systematiek schuil wat feitelijk niets meer of minder is dan een reeks procedures die, mits goed geïmplementeerd, een beleid vormen. Een certificaat wat door een certificerende instelling wordt afgegeven bevestigd dat een bedrijf zich conformeert aan een normschema. Indien uw organisatie gecertificeerd moet zijn of zich wil onderscheiden, neem dan contact met ons op.

Arbowet- en regelgeving

Bureau IN FOCUS is specialist op het gebied van Arbowet- en regelgeving. Onze adviseurs zijn gediplomeerd veiligheidskundige en weten als geen ander hoe Arbowet- en regelgeving zich verhoud ten opzichte van de praktijk. Bureau IN FOCUS ontwikkeld beleid voor het midden en klein bedrijf waarvan de werking in uiteenlopende sectoren succesvol is gebleken. Wij stellen van organisaties de context vast en inventariseren risico’s en kansen. Wij analyseren Arbowet- en regelgeving op relevantie en toepasbaarheid.


Bedrijfsnaam: Bureau IN FOCUS
Adres: Noorderweg 12
7912 TN NIEUWEROORD
 
Tel. nummer:085 1304 225
Website:www.bureauinfocus.nl
Email:info [at] bureauinfocus.nl