Doorzoek het ISO register

OF  

VOS ADVIES

Vos Advies BV is in 1996 opgericht vanuit de behoefte organisaties integraal te adviseren bij bedrijfskundige vraagstukken. In eerste instantie lag de nadruk vooral op het implementeren van kwaliteitssystemen (o.a. ISO 9001). Door de jaren heen is dit doorontwikkeld naar het beheersbaar maken van risico’s en het outputgericht implementeren van managementsystemen.

Ons kantoor werkt vanuit 2 kerndisciplines, te weten Zorg en Techniek. Ons Team Techniek werkt in Nederland, België en Duitsland voor uiteenlopende bedrijven in o.a. de sectoren bouw, industrie, GWW/groenvoorziening, installatie, automotive en energie (olie/gas). Ons Team Zorg & Welzijn adviseert uiteenlopende klinieken en zorg- en onderwijsinstellingen.

Het belang van de klant staat bij ons altijd voorop. Dat wil niet zeggen dat wij alles doen wat de klant van ons vraagt. Een positief kritische houding en ethisch handelen zijn 2 basiswaarden binnen onze organisatie. Met dit als uitgangspunt richten wij ons altijd op het behalen van de gezamenlijk overeengekomen doelstellingen.

Bedrijfsnaam: VOS ADVIES
Adres: Zuideropgaande 54
7913 TN HOLLANDSCHEVELD
 
Tel. nummer:088 – 858 11 22
Website:www.vosadvies.nl
Email:info [at] vosadvies.nl