Doorzoek het ISO register

OF  

Q-EFFECT

Filosofie

Elk managementsysteem dient een duidelijk doel: Het gekozen systeem moet het management helpen om de organisatie en de werkzaamheden te beheersen. Hoe praktischer dit wordt ingevuld, des meer kans op succes. Tenslotte dient het vooral als hulpmiddel om bij te dragen aan een betere performance, niet als alleen een administratieve last.

Wij geloven erin dat het succes van het systeem door de medewerkers wordt bepaald. Dit lukt vooral wanneer de drempel, om het management systeem te gebruiken, laag is. Tenslotte dient het management systeem als instrument wat elke dag wordt gebruikt, bewust of onbewust.

Onze insteek is dat het succes wordt bepaald door de eenvoud van het systeem: Simpel, logisch van opzet, eenvoudig en duidelijk. Te begrijpen voor iedere medewerker, waarmee wordt bereikt dat er daadwerkelijk mee wordt gewerkt en de systematiek dagelijks bijdraagt aan een betere performance op veel fronten.
Voor u zal dit leiden tot meer inzicht en een beter resultaat!

Benieuwd wat Q-effect kan betekenen voor uw organisatie?
Bel Q-effect: 072 572 27 90 of mail info@q-effect.nl

Wij maken van uw certificatietraject een succes.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

- ISO 9001
- ISO 14001
- VCA
- AS 9100 (aerospace)
- IATF 16949 (automotive)
- Diverse vraagstukken op het gebied van organisatie en procesbeheersing

Gecertificeerd, en dan? Voor een vast bedrag per maand houden wij uw management systeem bij, en kunt u doen waar u goed in bent: Ondernemen!
Bedrijfsnaam: Q-EFFECT
Adres: Kraagbeer 10
1704 TW HEERHUGOWAARD
 
Tel. nummer:072 572 27 90
Website:www.q-effect.nl
Email:info [at] q-effect.nl