Doorzoek het ISO register

OF  

PROCESRIJK CONSULTANCY

Procesrijk Consultancy; Grensverleggend. Efficiënt in Maatwerk

Procesrijk is uw partner bij het ontwikkelen en beheren van een “lean” managementsysteem.
Een managementsysteem dat voldoet aan alle door u gewenste normen, zoals ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 15189, ISO 17025, GMP/HACCP en HKZ.

Het managementsysteem is het “gereedschap” voor het realiseren van doelen en beheersen van risico’s. De belangen zijn groot, en het gereedschap gebruikt u dagelijks. Het is dan ook terecht dat u hoge eisen stelt aan dit gereedschap.

Samen met Procesrijk beschikt u in relatief korte tijd over een professioneel managementsysteem van hoogstaand niveau. Wij werken voortdurend aan hoge kwaliteit, maatwerk en efficiency in onze dienstverlening. Hierbij maken we gebruik van “state-of-the art” methodes en best practices. U heeft steeds één vaste adviseur, die u op alle gebieden ondersteunt.

Het documentbeheer voeren wij voor u uit met een professionele applicatie voor kwaliteitsmanagement. Uiteraard kunt u de documenten ook onder eigen beheer houden.
Tot onze dienstverlening behoren verder (onafhankelijke) interne audits en leveranciersaudits. Ook werken we graag aan uw vraagstukken op gebied van operational excellence, kwaliteit, milieu en veiligheid. Of wellicht heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning?

Onze oriëntatie is breed, met diensten speciaal ontwikkeld voor bedrijven en instellingen in industrie, dienstverlening, gezondheidszorg, overheid, onderwijs en laboratoria. Tot de klanten behoren kleine tot middelgrote organisaties maar ook kleine zelfstandigen in de zorg en dienstverlening.
Bedrijfsnaam: PROCESRIJK CONSULTANCY
Adres: Zandheuvel 52B
4901 HW OOSTERHOUT (NB)
 
Tel. nummer:06-40475078
Website:www.procesrijkconsultancy.nl
Email:info [at] procesrijkconsultancy.nl