Doorzoek het ISO register

OF  

Molenaar&Plasman Solutions

Molenaar&Plasman Solutions staat bekend als pragmatische ontzorger, dit blijkt ook wel uit hoe opdrachtgevers over onze aanpak en de samenwerking spreken:

Bart van der Vorst, Business Development manager, Quality and Regulatory Affairs RSG Safety:
“Compliment voor de prettige en praktische samenwerking.”

Marcel en Danny Steenbruggen, Directie en eigenaren Steenbruggen Milieutechniek& Brandpreventie:
"Molenaar&Plasman Solutions is voor ons kwaliteitssysteem de juiste partij binnen ons bedrijf."

Anand Harinarain, Directeur/Eigenaar Best BV:
"De pragmatische instelling van MnP Solutions past bij onze eigen mentaliteit. Dat gaf ons het vertrouwen dat ons certificatie-traject niet zou uitmonden in een papieren tijger.”

MnP Solutions is onderscheidend in haar aanpak. Een aanpak die opdrachtgevers ontzorgt en oplossingen biedt. Met als resultaat een kwaliteitssysteem dat daadwerkelijk toegevoegde waarde levert voor een organisatie. MnP Solutions ondersteunt en faciliteert uw organisatie bij het implementeren, onderhouden en verbeteren van uw kwaliteitssysteem.

Bij deze doelgerichte aanpak staat eenvoud centraal. Een werkend kwaliteitssysteem is een simpel kwaliteitssysteem, met heldere procedures, snel en eenvoudig te gebruiken formulieren, handige overzichten en begrijpbare werkinstructies. Een slank en goed te doorgronden kwaliteitshandboek waarin normen als ISO9001, ISO14001, VCA, maar ook SC530 en SC540 (kunnen) worden geïntegreerd vormt hierbij de basis. Met als resultaat een kwaliteitshandboek dat niet verstoft in een kast, maar digitaal beschikbaar is en daadwerkelijk wordt gebruikt zoals deze is bedoeld.

MnP Solutions ontzorgt u en uw organisatie ook graag, dus als u kennis wilt maken met deze praktische aanpak neem dan contact op middels onderstaande gegevens.
Bedrijfsnaam: Molenaar&Plasman Solutions
Adres: Raaigras 14
3648 JB WILNIS
 
Tel. nummer:020-8464287
Website:www.mnpsolutions.nl
Email:info [at] mnpsolutions.nl