Doorzoek het ISO register

OF  

CertificeringsAdvies Nederland

CertificeringsAdvies Nederland
Heeft uw organisatie behoefte aan een managementsysteem conform een ISO-norm? En bent u ook van mening dat niet de norm maar uw organisatie hierbij het uitgangspunt moet zijn? CertificeringsAdvies Nederland is een adviesbureau, gespecialiseerd in de thema’s (organisatie)Kwaliteit, Arbo, Milieu, Informatiebeveiliging en Voedselveiligheid. In onze dienstverlening staat uw (ondernemende) organisatie centraal. Immers, uw organisatie en uw mensen zijn uniek. De implementatie en certificering van een managementsysteem moet dit versterken.
Dankzij ons grote aanbod aan trainingen en cursussen op het gebied van ISO-certificering, vergroten wij de kennis van uw mensen waardoor u het maximale rendement uit uw certificering haalt.

Onze branchemanagers zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse branches waarin wij onze diensten aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in de branches;
- Bouw
- Techniek
- Transport en Logistiek
- Zakelijke dienstverlening en IT
- Food en Feed
- Uitzendbranche
Onze adviseurs denken als een ondernemer en onze docenten hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. En bij elkaar, als team, zijn wij jouw partner. Partner in Certificeren!
Bedrijfsnaam: CertificeringsAdvies Nederland
Adres: Mountbattenweg 19
5466 AX VEGHEL
 
Tel. nummer:085 487 99 72
Website: www.certificeringsadvies.nl
Email: info [at] certificeringsadvies.nl